.NEWS.

H&M loves COACHELLA 2016

5066_PR_02_sRGB_3001Η H&M συμπράττει άλλη μια φορά με το αγαπημένο μουσικό φεστιβάλ Coachella, συνυπογράφοντας μια συλλογή ανδρικών και γυναικείων ρούχων με το σύνθημα #HMLovesCoachella. (περισσότερα…)

by // 0 comment

ZARA SS’16 μια καμπάνια όνειρο…

000536-ZAR-01F-MRS-med-resΗ Άνοιξη πλησιάζει επικίνδυνα, και στην Ελλάδα άλλωστε κρύο δεν έκανε ποτέ. Το αγαπημένο brand όλων των γυναικών σέρνει το χορό της Άνοιξης και του Καλοκαιριού πρώτο. Μια υπέροχη καμπάνια, γεμάτη χρώματα, γοργόνες, νεράιδες και παραμυθιακά στοιχεία. (περισσότερα…)

by // 0 comment

Η FOREVER 21 έρχεται στην Ελλάδα

Forever213

Good news!!!Την είσοδό της στην ελληνική αγορά προετοιμάζει η αμερικανική αλυσίδα νεανικής ένδυσης Forever 21. Τα χαρμόσυνα νέα ήρθαν για να ταράξουν τα νερά της εγχώριας μόδας και να τρελάνουν όλες τις fashionistas!forever21Λίγια λόγια για την εταιρία…Όχημά της για την εγκατάστασή της στην Ελλάδα αποτελεί η εταιρία Tener Management Europe. Επικεφαλής και CEO της εταιρίας είναι ο κ. Αλέξανδρος Δούκας.Η είσοδος της Forever 21 στην Ευρώπη πραγματοποιήθηκε στις αρχές του 2011, με ένα κατάστημα στη Βρετανία.
(περισσότερα…)

by // 0 comment

BLACK FRIDAY HYSTERIA

blackfriday1

Και φέτος το λεγόμενο BLack Friday των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, μας χάρισε πολλές ευκαιρίες για ψωνια αλλά και πολλές εικόνες από μαλλιοτραβήγματα και μάχη στήθος με στήθοςακόμα και για μια ΤΣΑΝΤΑ! Χιλιάδες άνθρωποι ξενύχτησαν έξω από μεγάλα πολυκαταστήματα μέσα σε σκηνές ή ακόμα και στο πεζοδρόμιο για να πιάσουν στα χέρια τους πρώτοι το αντικείμενο του πόθου τους. Οι εκπτώσεις αλλά και η καταναλωτική μανία έκλεψαν την παράσταση….
Τα βίντεο που ακολουθούν νομίζω πως τα λένε όλα!

Τί είναι ακριβώς το Black Friday? Ξεκίνησε στις ΗΠΑ, αλλά εξαπλώθηκε σε όλο το κόσμο και πρόσφατα και στη χώρα μας (ευτυχώς!). Σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ακολουθεί την Ημέρα των Ευχαριστιών που είναι η τελευταία Πέμπτη κάθε Νοέμβρη και είναι ημέρα πολύ μεγάλων εκπτώσεων. Το όνομα της μάλλον προέκυψε από το κέρδος που εμφάνιζαν τα καταστήματα και επιτέλους γύριζε σε «μαύρο» το μελάνι των ταμειακών μηχανών των εμπόρων, από κόκκινο που ήταν ολόκληρο το χρόνο, όταν σημείωναν ζημιές τα εμπορικά!

xxx Lavinia

by // 0 comment