eyelashΠολλές κοπέλες με ρωτάνε πως έχω τόσο πλούσια φρύδια και πως τον τελευταίο καιρό οι βλεφαρίδες μου έχουν δυναμώσει. Θα έχεις διαβάσει ή ακούσει πως για τέλειες βλεφαρίδες και πλούσια φρύδια βάλε ελαιόλαδο, βάλε καστορέλαιο, βάλε μέχρι και βαζελίνη! Σε λίγο θα σου προτείνουν να αδειάσεις κι όλο το ψυγείο πάνω σου και να πασαλείβεσαι μπας και δεις κάποιο αποτέλεσμα. Δε λέω πολλές σπιτικές συνταγές βοηθάνε, όπως μάσκες για το δέρμα. όμως κακά τα ψέμματα για γερές και πλούσιες βλεφαρίδες σίγουρα θες μια αγωγή πιο μόνιμη και εντατική θεραπεία. Μια συστηματική ρουτίνα μόνο μπορεί να σου δώσει ένα εμφανές αποτέλεσμα. Κάτι εύκολο και εύχρηστο από το να βάζεις λάδια και άλλα διάφορα.

image4Μη ξεχνάς πως καθημερινά έχεις να αντιμετωπίσεις την συνεχή χρήση προϊόντων μακιγιάζ, εξωτερικούς παράγοντες (την ατμοσφαιρική ρύπανση, τον ήλιο), το άγχος, η κακή διατροφή, η έλλειψη νερού όλα αυτά μεταβάλλουν την ποιότητα της κερατίνης και κάνουν τις βλεφαρίδες εύθραυστες, ταλαιπωρημένες και αδύναμες. Έτσι, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών, η Foltène ανέπτυξε μια δυναμωτική και αναδομητική αγωγή. Με αυτή τη λογική δημιουργήθηκε η Αγωγή Foltène Pharma για Βλεφαρίδες και Φρύδια, δυναμώνει και αναδομεί τις αδύναμες και εύθραυστες βλεφαρίδες αλλά και τα αραιά φρύδια. όλα αυτά χάρη στο* TRIGALGOXYL®, ένα πολυσακχαριδικό σύμπλοκο από φύκια της θάλασσας, ενισχύει τη φυσική ανάπτυξη των βλεφαρίδων., την * HamamelisVirginiana, που ενυδατώνει και θρέφει τις βλεφαρίδες, τις προετοιμάζει για την εφαρμογή του μακιγιάζ και τις προστατεύει από τους εξωτερικούς παράγοντες.

image1image2Είναι οφθαλμολογικά ελεγμένο, ιδανικό ακόμα και για ευαίσθητα μάτια και για αυτές που φορούν φακούς επαφής. Είναι ιδιαίτερα εύχρηστο, σαν μια μάσκαρα σε διαφανή μορφή, την απλώνεις στα βλέφαρα σου πάνω και κάτω, και φυσικά στα φρύδια σου. Δε χρειάζεσαι πάνω από 30″ ημερησίως για αυτή την απλή διαδικασία. Το αποτέλεσμα ? Πιο μακριές, πιο πυκνές, πιο δυνατές βλεφαρίδες και φρύδια. Χρησιμοποίησε την αγωγή πρωί βράδυ και θα δεις ορατά αποτελέσματα ξεκινώντας από την πρώτη βδομάδα χρήσης.

image3Ωραία όλα αυτά, όμως, ένα λευκό χαμόγελο δίνει λάμψη σε όλο σου το πρόσωπο. Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από ένα λαμπερό, λευκό χαμόγελο. όχι όμως ψεύτικο. Σημασία έχει να έχεις ένα φυσικό λευκό χαμόγελο. Δοκιμάζοντας τα I-white κατάλαβα γιατι διαφοροποιείται από όλα τα άλλα προϊόντα λεύκανσης, γιατι προσφέρει άμεση λεύκανση και αφαιρεί τους λεκέδες από τα δόντια xάρη στη μοναδική τεχνολογία «Film- crystallized Calcium» . Είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα λεύκανσης ενός βήματος, το οποίο παρέχει άμεση και φυσική λεύκανση των δοντιών. Είναι εύκολο στη χρήση και ορθοδοντικά ασφαλές. Ακολουθείς τη θεραπεία στο σπίτι σου χρησιμοποιώντας τα μασελάκια μόνο για 20 λεπτά κάθε μέρα και θα πετύχεις άμεσο αποτέλεσμα, έως και 8 τόνους λευκότερα δόντια. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι και 5 συνεχόμενες ημέρες για πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αλλιώς το χρησιμοποιείς όποτε εσύ θελήσεις ή όταν έχεις μια έξοδο. Τα μασελάκια λεύκανσης εφαρμόζουν σε όλες τις οδοντοστοιχίες, και είναι προγεμισμένα με το ενεργό gel λεύκανσης. Το καλό είναι πως μπορείς να τα φοράς και να κάνεις τις δουλειές σου χωρίς να χρειάζεται να αφιερώσεις έξτρα χρόνο σε αυτό. ίσως η γεύση τους να μη σε ενθουσιάσει όμως το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει.

Όσο για το που θα τα βρεις? Θα τα βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία.

xx Lavinia

by // 0 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *