Έχετε σκεφτεί τη ζωή σας χωρίς να χαμογελάτε? Ένα λευκό χαμόγελο είναι ίσως ο πιο όμορφος τρόπος για να επικοινωνήσεις με τους άλλους. Αυτό και άλλα πολλά  κατάλαβα στο ταξίδι μου στην Μαδρίτη με την YOTUEL. Η YOTUEL αποτελεί την πιο καινοτόμο σειρά περιποίησης  και λεύκανσης δοντιών. Στόχος της η λεύκανση δοντιών  να επιτυγχάνεται με ασφάλεια προστατεύοντας το σμάλτο, ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα  ευαισθησίας  και παρέχοντας αποτελεσματική περιποίηση και  λεύκανση  δοντιών.

Έτσι είχα την ευκαιρία να συμμετάσχω στο International Workshop της YOTUEL όπου influencers από όλο τον κόσμο έφτασαν στην Ισπανική πρωτεύουσα για να ζήσουν την εμπειρία της λεύκανσης δοντιών.

Μέρος του workshop ήταν και μια πλήρης εμπειρία whitening session στην οδοντιατρική κλινική της οικογένειας Vilaboa που ανήκει στους ιδρυτές της YOTUEL . Τρία αδέρφια, εκ των οποίων οι δύο αδερφές αποτελούν τους οδοντιάτρους της Βασιλικής οικογένειας, δημιούργησαν μία εταιρία η οποία πλέον έχει παρουσία σε όλο το κόσμο χάρη στις καλλυντικές, λευκαντικές οδοντόκρεμες YOTUEL.

Για να είμαι ελικρινής ποτέ δεν είχα κάνει λεύκανση δοντιών, παρότι φροντίζω ιδιαιτέρως τα δόντια μου, πάντα φοβόμουν την ιδέα της λεύκανσης, ίσως επειδή την είχα συνδέσει με τον οδοντίατρο.  Φτάνοντας στην κλινική διαπίστωσα πως οι φοβίες δεν είχαν καμία βάση. Με ενημέρωσαν για την διαδικασία και μάλιστα πως οι περισσότεροι κατά την διάρκεια του whitening session χαλαρώνουν ακούγοντας μουσική μέχρι που κάποιοι κοιμούνται. Έτσι κάπως χαλάρωσα και έχω να πω πως αφενός δεν ένιωσα τίποτα, κανένα πόνο, καμία ευαισθησία αφετέρου σκεφτόμουν πως θα χαμογελάω ακόμα πιο όμορφα και η ιδέα αυτή με έκανε να ανυπομονώ για το αποτέλεσμα! Το οποίο ήταν ένα υπέρλαμπρο και πάνλευκο χαμόγελο! Τελικά ήταν τόσο εύκολο που θέλησα να ενημερωθώ για το πως μπορώ να το διατηρήσω. Οι συμβουλές της οδοντιάτρου ήταν να αποφύγω για δυο 24ωρα τρόφιμα με χρωστικές και να συνεχίσω χρησιμοποιώντας το 7hours whitening kit της YOTUEL για μια εβδομάδα και φυσικά την αγαπημένη μου YOTUEL all in one λευκαντική οδοντόκρεμα.

Πέρα από το whitening session είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τους ιδρυτές της YOTUEL και να μας μιλήσουν για το πόσο σημαντικό είναι να έχεις ένα όμορφο χαμόγελο στη ζωή σου και πόση δύναμη παίρνουν χαρίζοντας αυτή τη δυνατότητα σε τόσο κόσμο να χαμογελά ελεύθερα.

Όσο για μένα ακόμα χαμογελάω…. Smile looks Good on you είναι το μότο της YOTUEL … Εγώ θα έλεγα πως Smile looks good on me now…

Ps. Εάν θες να μάθεις περισσότερα για να έχεις όμορφα δόντια σαν τα δικά μου μπες στο http://www.yotuel.gr 

xxx Lavinia

by // 0 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *